Aanbieding!

Harrys Horse Switch dressuurzadel leer

469.00 289.00

Uitstekend lederen dressuur zadel met eenvoudig te verwisselen boom en comfortabele zit. Met lange dressuursingelstoten [niet afgebeeld] De zadels worden standaard geleverd met de medium/wide boom. Andere maten kopijzer [bomen] zijn apart te bestellen

De laatste zadels met hoge korting. Er kan een minimaal klein kasje of plekje zijn Maar dit word meer dan ruimschoots vergoed door de hoge korting

Wissen
Artikelnummer: IHP0411008 Categorieën: ,

Beschrijving

Uitstekend lederen zadel met eenvoudig te verwisselen boom. De zadels hebben een comfortabele zit en teruggesneden kamer. De zachte kniewrongen zijn verstelbaar en aan te passen aan de ruiter. De zadels worden standaard geleverd met de medium brede boom.

Boomwijdte is eenvoudig te veranderen d.m.v. de verwisselbare boom, zodat het zadel makkelijk passend te maken is op elke vorm paardenrug. Losse bomen zijn apart verkrijgbaar. De kniewrongen zijn ook verstelbaar en aan te passen aan de ruiter.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar u hoeft bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

Extra informatie

Zadelmaat

17.5 inch