Norton Rexine Evol Limited Edition pony zadel set

339.00

 

Leuke complete veelzijdigheids zadel set.

Rexine Evol zadel met verwisselbaar kopijzer in 16 inch [zie de foto’s met alleen het zadel voor het Rexine Evol zadel].

Inclusief zadeldek, flextrainer carbon beenbeschermers, beugels, beugelriemen en singel.

Betalen in drie termijnen zonder rente is mogelijk. Hoe werkt In3? meer info  

Ook kunt u kiezen voor gespreid betalen. Hoe werkt SprayPay? meer info  

Wacht niet met bestellen! Dit is een Limited Edition

Wissen

Beschrijving

Lichtgewicht en onderhoudsvrij Norton Club rexine Evol zadel. Met verwisselbaar kopijzer, zodat het zadel eenvoudig is aan te passen aan de breedte van de pony. De beenwrongen zijn verstelbaar.

Het zadel word geleverd met een set luxe toebehoren: beugels, beugelriemen, singel, flextrainer Carbon beenbeschermers in maat pony en een luxe Harrys Horse zadeldek in maat pony/cob. 

Het zadel word standaard geleverd met een medium boom [kopijzer] Deze valt niet breed. Voor gemiddelde of bredere bouw heeft u over het algemeen het medium breed of breed kopijzer nodig. Bekijk of bestel de andere maten kopijzers hier  

Wij plaatsen de andere maat kopijzer voor u in het zadel en het standaard kopijzer uit het zadel word los mee geleverd

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

zadelmaat

15 3/4 inch [bijna 16inch]

singel

95cm, 100cm, 105cm, 110 cm, 115 cm, 120cm, 125 cm, 130cm

kleur beugels

zwart, zwart met blauwe zooltjes