Aanbieding!

Diamond Goud beenbeschermers

24.95

Populaire beenbeschermer met een neopreen binnenvoering en een sterke buitenkant van lak-materiaal. De beenbeschermers hebben een uitstekende pasvorm doordat de peesbeschermers mooi rondom het been sluiten. De harde schaal die in de beschermer is verwerkt, beschermt het paardenbeen optimaal tegen schokken en stoten. Door de klittenbandsluitingen kunnen de beenbeschermers eenvoudig en snel aangetrokken worden. De beschermers zijn vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen. De beschermers kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor de achterbenen.

Artikelnummer: HH33200021G Categorie:

Beschrijving

Aanbieding! Van 39.95 voor 24.95

Populaire beenbeschermer met een neopreen binnenvoering en een sterke buitenkant van lak-materiaal. De beenbeschermers hebben een uitstekende pasvorm doordat de peesbeschermers mooi rondom het been sluiten.

De harde schaal die in de beschermer is verwerkt, beschermt het paardenbeen optimaal tegen schokken en stoten. Door de klittenbandsluitingen kunnen de beenbeschermers eenvoudig en snel aangetrokken worden. De beschermers zijn vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen.

De beschermers kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor de achterbenen.

Maten: large

Kleur: goud

Artikel: HH33200021G

Extra informatie

Maat

Large