Pfiff dressuurzadel Vision

899.00

De dressuurvariant van de vision-serie heeft lange singelstoten, en een lang zweetblad dat een goed beencontact met het paard mogelijk maakt. Dit mooie zadel kenmerkt zich verder door een geslaagde verbinding van een elastische kunststof boom met een kopijzer en een mooie kwaliteit rundleder. De zadelkussens en de zachte diepe zit zorgen voor een aangenaam comfort voor paard en ruiter.

Artikelnummer: P004171 Categorie:

Beschrijving

De dressuurvariant van de vision-serie heeft lange singelstoten, en een lang zweetblad dat een goed beencontact met het paard mogelijk maakt. Dit mooie zadel kenmerkt zich verder door een geslaagde verbinding van een elastische kunststof boom met een kopijzer en een mooie kwaliteit runderleder. De zadelkussens en de zachte diepe zit zorgen voor een aangenaam comfort voor paard en ruiter.

Kleur: zwart

Maat: 17.5 inch met medium boom

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel

 

Extra informatie

Zadelmaat

17.5 inch