Norton Club ribzit zadel Bruin

279.00

Een mooi robuust zadel in buffelleder.  Ruime zacht gevulde ribzit. Het zadel heeft lange zweetbladen met flinke wrongen, welke de ruiter een goede steun verschaffen. De ruiter zit heel comfortabel in dit zadel. Wol gevulde kussens. Ruime zitmaat van ca 19 inch. Zadelboom in hout met staal. Met ring voor staartriem en twee bindringen aan elke zijde voor zadeltassen Boommaat medium/medium wide ca 32/33cm Geschikt voor  wat smallere bouw tot gemiddelde bouw trekpaard met wat schoft. De lengte van het zadel is vergelijkbaar met een westernzadel [door de doorlopende kussens aan de achterzijde]

 

Artikelnummer: 0413007 Categorieën: ,

Beschrijving

Een mooi zadel in buffelleder.  Ruime zacht gevulde ribzit. Het robuuste zadel heeft lange zweetbladen met flinke wrongen, welke de ruiter een goede steun verschaffen. De ruiter zit heel comfortabel in dit zadel. Wol gevulde kussens. Ruime zitmaat. Zadelboom in hout met staal. Met ring voor staartriem en twee bindringen aan elke zijde voor zadeltassen. Exclusief beugels, beugelriemen en singel.

Maten: 19 inch

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Kleur zadel

Bruin 19 inch medium/wide