Eric Thomas Advance springadel zadel zwart 16 inch

289.00

Gemaakt van een zeer resistant anti slip vinyl, op een gegoten geïnjecteerde kunststof boom. Terug gesneden kamer voor meer schoft vrijheid en verwisselbare boom om het zadel aan de vorm van uw paard aan te passen.  Synthetische polyester wol in de kussens, hoge densiteit foam vulling in de half-diepe zit en in de voorkant van de zweetbladen. PRO VELOURS (fluweel achtig polyester) top laag voor een comfortabele en vaste zit. Verwijderbare en verplaatsbare kniewrongen voor een optimale beenligging.

Wissen
Artikelnummer: E1332111Z Categorieën: ,

Beschrijving

Springzadel gemaakt van een zeer resistant anti slip vinyl, het materiaal van de toekomst… op een gegoten geïnjecteerde kunststof boom. Terug gesneden kamer voor meer schoft vrijheid en verwisselbare boom om het zadel aan de vorm van uw paard aan te passen. Zadel wordt standaard geleverd met een medium boom.

Synthetische polyester wol in de kussens, hoge densiteit foam vulling in de half-diepe zit en in de voorkant van de zweetbladen. PRO VELOURS (fluweel achtig polyester) top laag voor een comfortabele en vaste zit. Grote, verwijderbare en verplaatsbare kniewrongen voor een optimale beenligging. P.V.C. singelstoten met gespen, gemakkelijk te vervangen.

Gewicht: 3.7 kg

Het springzadel heeft een vierkante lepel

De standaard medium boom van deze zadels valt smal. Voor gemiddelde of bredere bouw heeft u een bredere boommaat nodig. Losse bomen zijn apart te bestellen

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

Extra informatie

Zadelmaat

16 inch