Hi Lite Elite Club Flexibel zadel Medium/medium wide

212.50

Mooi lichtgewicht veelzijdigheid zadel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met 10 jaar garantie op de kunststof geïnjecteerde zadelboom. Het zadel heeft het zelf verstellend Benefit Gullit Systeem [TM]: de uiteinden van het kopijzer zijn scharnierend.

Wissen
Artikelnummer: RP2ZA140Z Categorie:

Beschrijving

Mooi lichtgewicht veelzijdigheid zadel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met 10 jaar garantie op de kunststof geïnjecteerde zadelboom.

Het zadel heeft het zelf verstellend Benefit Gullit Systeem [TM]: de uiteinden van het kopijzer zijn scharnierend.

Het zadel past zich flexibel aan naar de schouders en geeft veel bewegingsvrijheid. Knellen bij de schouders word voorkomen. Ook bij veranderingen in de bouw van het paard blijft de flexibiliteit en schoudervrijheid gewaarborgd.

Het stroeve zachte materiaal zorgt voor een vaste comfortabele zit.

Lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk. Waterafstotend materiaal. Even afborstelen en met een vochtige doek afnemen.

Terug gesneden kamer.

Afneembare en verstelbare kniewrongen.

Zachte comfortabele zitting

Zachte, veerkrachtige synthetisch wol gevulde kussens. De kussens kunnen worden opgevuld.

Met medium/wijde boommaat: Geschikt voor gemiddelde bouw met gemiddelde of lagere schoft. Ook geschikt voor brede schouders. Door het zelf verstellend Benefit Gullit Systeem [TM], is dit zadel geschikt voor boommaat medium en medium wijd [vanaf ca 31 tot 34] Niet geschikt voor smalle paarden met hoge schoft

UITVERKOCHT:Met brede boommaat: Geschikt voor brede bouw met lage of weinig/geen schoft. Geschikt voor brede schouders. Door het zelf verstellend Benefit Gullit Systeem [TM], is dit zadel geschikt voor boommaat wide en extra wide [vanaf ca 34 tot 36]

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar u hoeft bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

 

Extra informatie

Zadelmaat

17 inch medium, 18 inch medium