Aanbieding!

Loesdau veelzijdigheids zadel Classique 17.5 inch

199.00

Een mooi veelzijdigheidszadel in een goede kwaliteit leer. Met dik gevuld suède kniedeel en lange beenwrongen voor een vast zit.  Wol gevulde zadelkussens. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding De prijs is exclusief beugels, beugelriemen en singel.

Maat 17.5 inch met medium/smalle boom [ca 30cm] of medium/brede boom [ca 32cm]

De laatste zadels kunnen een klein plekje of krasje hebben, niet ernstigs. Dit word ruimschots vergoed door de hoge korting

Artikelnummer: IHP041024 Categorieën: ,

Beschrijving

Een mooi veelzijdigheidszadel in een goede kwaliteit leer. Met dik gevuld suède kniedeel voor een vast zit.  Wol gevulde zadelkussens. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding De prijs is exclusief beugels, beugelriemen en singel.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Zadelmaat

17.5 inch medium smal ca 30cm, 17.5 inch medium wide ca 32cm