Aanbieding!

Harrys Horse Switch Rema veelzijdigheidszadel 16.5 inch-18 inch

219.00

 

Uitstekend synthetisch zadel met eenvoudig te verwisselen zadelboom. Licht in gewicht en eenvoudig in onderhoud. Het zadel is uitgevoerd in sterk kunststof materiaal en de zitting en het kniedeel zijn overtrokken met het stroeve en duurzame Rema- materiaal. Dit Rema- materiaal voorkomt glijden in het zadel en draagt bij aan een vaste zit. De kniewrong-steunen zijn ruim verstelbaar en aan te passen aan de individuele wensen van de ruiter. Door de te verwisselen zadelboom is het zadel eenvoudig op maat te maken en aan te passen aan de paardenrug.

Het zadel word standaard gekeverd met rode  boom Deze valt niet breed uit in het zadel [ca 30] Bekijk of bestel de andere maten bomen HIER

 

Beschrijving

Uitstekend synthetisch zadel met eenvoudig te verwisselen zadelboom. Licht in gewicht en eenvoudig in onderhoud. Het zadel is uitgevoerd in sterk kunststof materiaal en de zitting en het kniedeel zijn overtrokken met het stroeve en duurzame Rema- materiaal. Dit Rema- materiaal voorkomt glijden in het zadel en draagt bij aan een vaste zit.

De kniewrong-steunen zijn ruim verstelbaar en aan te passen aan de individuele wensen van de ruiter. Door de te verwisselen zadelboom is het zadel eenvoudig op maat te maken en aan te passen aan de paardenrug. De zadels worden standaard geleverd met een medium brede boom. Losse bomen in andere maten zijn apart verkrijgbaar

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar u hoeft bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Zadelmaat

16.5 inch, 18 inch