Aanbieding!

Hi-Lite Elite Club veelzijdigheids zadel Maat 17 inch-18 inch

189.00

Mooi lichtgewicht veelzijdigheid zadel. Het zadel heeft het zelf verstellend Benefit Gullit Systeem [TM]: de uiteinden van het kopijzer zijn scharnierend. Het zadel past zich flexibel aan naar de schouders en geeft veel bewegingsvrijheid. Knellen bij de schouders word voorkomen. Ook bij veranderingen in de bouw van de pony blijft de flexibiliteit en schoudervrijheid gewaarborgd. Het stroeve zachte materiaal zorgt voor een vaste comfortabele zit en helpt glijden in het zadel voorkomen. Onderhoudsvriendelijk, waterafstotend en duurzaam materiaal. Even afborstelen en met een vochtige doek afnemen. Terug gesneden kamer. Afneembare en verstelbare kniewrongen. Zachte comfortabele zitting Zachte veerkracht behoudende synthetisch wol gevulde kussens. De kussens kunnen worden opgevuld.

Geschikt voor gemiddelde tot wat bredere bouw  Niet geschikt voor smalle pony of paard met hoge schoft Door het zelf verstellend Benefit Gullit Systeem [TM], is dit zadel geschikt voor boommaat medium [ca30cm] tot medium wide [ ca 32cm]

 

Artikelnummer: RP2ZA140WS16 Categorieën: ,

Beschrijving

Mooi lichtgewicht veelzijdigheid zadel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Het zadel heeft het zelf verstellend Benefit Gullit Systeem [TM]: de uiteinden van het kopijzer zijn scharnierend.

Het zadel past zich flexibel aan naar de schouders en geeft veel bewegingsvrijheid. Knellen bij de schouders word voorkomen. Ook bij veranderingen in de bouw van de pony blijft de flexibiliteit en schoudervrijheid gewaarborgd.

Het stroeve zachte materiaal zorgt voor een vaste comfortabele zit en helpt glijden in het zadel voorkomen.

Onderhoudsvriendelijk, waterafstotend en duurzaam materiaal. Even afborstelen en met een vochtige doek afnemen.

Terug gesneden kamer.

Afneembare en verstelbare kniewrongen.

Zachte comfortabele zitting

Zachte veerkracht behoudende synthetisch wol gevulde kussens. De kussens kunnen worden opgevuld.

Geschikt voor gemiddelde tot wat bredere bouw  Niet geschikt voor smalle pony of paard met hoge schoft Door het zelf verstellend Benefit Gullit Systeem [TM], is dit zadel geschikt voor boommaat medium [ca30cm] tot medium wide [ ca 32cm]

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Zadelmaat

17 inch medium, 18 inch medium