Aanbieding!

Norton Pro veelzijdigheid/spring zadel leer Zwart -50%

249.50

Buffel lederen veelzijdigheidszadel, door de wat verder naar voren lopende zweetbladen is het zadel ook prima geschikt om mee te springen. Ontworpen om uw benen in de juiste positie te brengen, door de zachte vulling aan de voor en achterkant van de zweetbladen. Geïnjecteerde en versterkte kunststof boom met terug gesneden kamer voor schoftvrijheid.  Wol gevulde kussens en een vulling van hoge densiteit polyurethaan in de zitting en voor en achterkant van de zweetbladen. De kniewrongen zijn verstelbaar. Met verchroomd leren singelstoten.

 

Artikelnummer: E11017175 Categorieën: , ,

Beschrijving

Buffel lederen veelzijdigheidszadel neigend naar spring, ontworpen om uw benen in de juiste positie te brengen door de gevulde zweetbladen.

Geïnjecteerde en versterkte kunststof boom met terug gesneden kamer voor schoftvrijheid. Met verwisselbare boom voor een perfecte pasvorm naar de vorm van de schoft en de schouders van uw paard.

Wol gevulde kussens en een vulling van hoge densiteit polyurethaan in de zitting en voor en achterkant van de zweetbladen.

Verstel- en vervangbare kniewrongen met klittenband.

Verchroomde metalen ringen aan de achterkant om een zadeltas aan vast te maken.

Verchroomd leren singelstoten.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Kleur zadel

zwart

Zadelmaat

17.5 inch momenteel niet leverbaar