Aanbieding!

Tekna S-Line VZH zadel zwart met €80 korting Maat 17inch-18inch

819.00

Adviesprijs €899 Onze aanbiedingsprijs €819

Lichtgewicht veelzijdigheid zadel, geschikt voor alle takken van de ruitersport.  Het brede kussenkanaal zorgt ervoor dat de ruggengraat van het paard vrij blijft. Met eenvoudig verwisselbaar kopijzer. De latex/wollen kussens kunnen aangepast worden aan de rug van het paard. Het zadel word standaard geleverd met medium/wijd kopijzers. Andere maten kopijzers kunt u HIER  bekijken

 

Beschrijving

Dit lichtgewicht veelzijdigheidszadel, gemaakt van synthetisch kunstleder, is zeer geschikt voor alle takken van de ruitersport. De halfdiepe zit en de middeldikke kniewrong zorgt ervoor dat dit zadel voor vrijwel iedere ruiter geschikt is. De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. Het brede kussenkanaal zorgt ervoor dat de ruggengraat van het paard vrij blijft. De basis van dit zadel bestaat uit een Quick Change zadelboom. Bij de Quick Change zadelboom kunt u eenvoudig zelf het kopijzer verwisselen als uw paard een andere maat nodig heeft. Ook de Latex/wollen kussens kunnen aangepast worden aan de rug van het paard. Het zadel is overtrokken met het Quik Clean materiaal. Door het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden van het zadel. Daarnaast is het materiaal waterafstotend, schimmelwerend, slijtvast, geeft het grip en is uiterst comfortabel voor zowel paard als ruiter. Dit zadel is ideaal voor zowel de beginnende als de professionele ruiter.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar u hoeft bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Zadelmaat

17 inch, 18 inch