Aanbieding!

Driedelige dekenset Vliegendeken+los halsdeel+uitrijdeken -60% Maat 175-195

43.60

Driedelige set “High Protection”,  bestaande  uit hoge kwaliteit vliegendeken + uitrijdeken en een halsdeel wat eenvoudig aan de vliegendeken of de uitrijdeken kan worden bevestigd.

Beschrijving

Driedelige set bestaande uit hoge kwaliteit vliegendeken + uitrijdeken en een halsdeel wat eenvoudig aan de vliegendeken of de uitrijdeken kan worden bevestigd.

Hoge kwaliteit vliegendeken in fijn geweven mesh materiaal. Met buikoverslag en staartflap. Biedt perfecte bescherming tegen lastige insecten. Uitgerust met loopsplitten, dubbele borstsluitingen, bilkoord en ringen voor het bevestigen van het halsdeel

Het halsdeel heeft drie sluitingen op brede elastische banden. Het halsdeel kan eenvoudig aan de vliegendeken of de uitrijdeken worden bevestigd door middel van drie klip sluitingen op elastische banden. Aan de bovenzijde heeft de hals twee klittenband sluitingen voor het bevestigen van het halsdeel aan het halster of aan het hoofdstel.

Bijpassende hoge kwaliteit vliegen uitrijdeken met zadeluitsparing in fijn geweven mesh materiaal. Met dubbele voorsluitingen en ringen voor het bevestigen van het halsdeel

 

Extra informatie

Maat

175, 195