Horka dressuurzadel Dressix-2

899.00

Mooi ontworpen dubbel leder dressuurzadel met zachte en diepe zit. De Dressix is uitgevoerd met een verwisselbaar kopijzer, wat dit zadel geschikt maakt voor verschillende type paarden.Het zadel wordt standaard geleverd met een medium zwart gekleurd kopijzer. Andere maten zijn apart verkrijgbaar.  De andere maten kopijzers kunt u  HIER  bekijken of bestellen. De anatomisch gevormde kniewrong ondersteunt de ruiter bij het vinden van de juiste positie in het zadel. Het mediumwijde kussenkanaal zorgt voor bewegingsvrijheid van de ruggenwervels en de wolgevoerde kussens voor een optimale drukverdeling over de paardenrug.

Artikelnummer: HO180003 Categorieën: , ,

Beschrijving

 Mooi ontworpen dubbel leder dressuurzadel met zachte en diepe zit. De Dressix is uitgevoerd met een verwisselbaar kopijzer, wat dit zadel geschikt maakt voor verschillende type paarden.Het zadel wordt standaard geleverd met een medium zwart gekleurd kopijzer. Andere maten zijn apart verkrijgbaar. De anatomisch gevormde kniewrong ondersteunt de ruiter bij het vinden van de juiste positie in het zadel. Het mediumwijde kussenkanaal zorgt voor bewegingsvrijheid van de ruggenwervels en de wolgevoerde kussens voor een optimale drukverdeling over de paardenrug.

Productspecificaties:
– Gemaakt van leder en kunstleder
– Diepe zit
– Anatomische gevormde kniewrong
– Mediumwijd kussenkanaal
– Synthetisch wol gevoerde kussens
– 2 Chroom leder singelstoten
– Kunststof boom
– Verwisselbaar kopijzer, standaard geleverd met medium zwart kopijzer

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Maat

17 inch, 17.5 inch, 18 inch