Aanbieding!

Combi set Stout Teal

59.95

Super leuke set voor shetlander

Zacht zadeldek van fluweel met een all-over hoefijzer print, ademende coolmesh voering, 10mm foam met 250 gram polyfill vulling, zadel- en singellussen.
Anatomisch gevormde peesbeschermers  van zeer sterk kunststof. Zachte en schokabsorberende neopreen voering. Elastische klittenbandsluitingen voor extra comfort en duurzaamheid.
Halsterset  met zachte padding, leuke details op neusriem en bakstukken, shiny finish fournituren, inclusief een 2 meter halstertouw met muskaton, verstelbaar aan het kopstuk en onder de kin.

Beschrijving

Zacht zadeldek in de maat shet van fluweel met een all-over hoefijzer print, ademende coolmesh voering, 10mm foam met 250 gram polyfill vulling, zadel- en singellussen.
Anatomisch gevormde peesbeschermers in de maat shet van zeer sterk kunststof. Zachte en schokabsorberende neopreen voering. Elastische klittenbandsluitingen voor extra comfort en duurzaamheid.
Halsterset in de maat shet met zachte padding, leuke details op neusriem en bakstukken, shiny finish fournituren, inclusief een 2 meter halstertouw met muskaton, verstelbaar aan het kopstuk en onder de kin.
Adviesprijs €79,85 Onze prijs €59.85

Extra informatie

Maat zadeldek

Shet

Maat peesbeschermers

Shet

Maat halsterset

Shet