Harrys Horse zadel Switch 15 inch leatherlook

299.00

Synthetisch zadel met verwisselbare boom, licht in gewicht en eenvoudig in onderhoud. Het zadel is gemaakt van sterk kunststof leather-look materiaal. De kniewrong-steunen zijn ruim verstelbaar d.m.v. klittenband. De kussens zijn gevuld met een mix van synthetische en natuurlijke wol. Standaard geleverd met een rode [wijde] boom. [valt niet heel breed] Bekijk of bestel de andere boommaten HIER

Artikelnummer: 0412009 Categorieën: , ,

Beschrijving

Uitstekend synthetisch ponyzadel met opvallende details. De London kleurige lijn in de zitting en langs de randen van het zadel geven het zadel een aparte look. Licht in gewicht en eenvoudig in onderhoud. Bovenzijde is gemaakt uit sterk kunststof leatherlook materiaal. De kniewrong-steunen zijn ruim verstelbaar d.m.v klittenband. De boomwijdte is eenvoudig te veranderen d.m.v. de verwisselbare boom, zodat het zadel makkelijk passend te maken is op elke vorm ponyrug.

De zadels worden standaard geleverd met een wijde boom. Losse bomen in andere maten zijn apart verkrijgbaar

Met 5 jaar garantie op de boom.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar u hoeft bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

Extra informatie

Maat

15 inch