Shetlander zadel / Pony zadel Zwart met Pink

139.00

Leuk shetlander en ponyzadel in zwart met roze. Kunststof-ponyzadel met singel (80 cm), alumiunium stijgbeugels en beugelriemen (110 cm). Individuele pasvorm door een met klittenbandsluiting bevestigde en afneembare zadelkussens. Kniewrongen (eveneens afneembaar door bevestiging met klittenbandsluiting) verlenen de ponyruiter een stevige grip.

Artikelnummer: P100211Z-1 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Leuk shetlander en ponyzadel in zwart. Kunststof-ponyzadel met singel (80 cm), alumiunium stijgbeugels en beugelriemen (110 cm). Individuele pasvorm door een met klittenbandsluiting bevestigde en afneembare zadelkussens. Kniewrongen (eveneens afneembaar door bevestiging met klittenbandsluiting) verlenen de ponyruiter een stevige grip. De zadelriem aan de voorboom geeft de beginner extra zekerheid.

Maten: maat 1 voor gemiddelde [of kleinere] shetlander en maat 2 alleen geschikt voor grote shetlander

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

Extra informatie

Zadelmaat

Maat 1 gemiddeld, Maat 2 groot