Westernzadel set shetty zebra GRATIS hoofdstel

219.00

Geweldig leuk synthetisch Western zadel met een opvallend decoratieve look. Aan de onderzijde met zachte synthetisch bont gevoerd en inclusief singel. Versierd met glitter stenen en mooie concho’s. Inclusief westernhoofdstel in shetlander maat De frontriem en de bakstukken zijn versiert met strass-steentjes. Een bit kan makkelijk met de karabijnhaak worden opgehangen. Het hoofdstel heeft gedeelde teugels.

Artikelnummer: P101593SZW Categorieën: , ,

Beschrijving

Geweldig leuk synthetisch Western zadel met een opvallend decoratieve look. Aan de onderzijde met zachte synthetisch bont gevoerd en inclusief singel. Versierd met glitter stenen en mooie concho’s.

Inclusief westernhoofdstel in shetlander maat

De frontriem en de bakstukken zijn versiert met strass-steentjes. Een bit kan makkelijk met de karabijnhaak worden opgehangen. Het hoofdstel heeft gedeelde teugels.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel

 

Extra informatie

Maat

Shet momenteel niet leverbaar