Aanbieding!

Dressuurzadel Eric Thomas Aix €300 korting Maat 18 inch

599.00

Het zadel voor de veeleisende dressuurruiter. Dressuurzadel in generfd leder, zweetbladen overtrokken met soepel antislip leer. Diepe zit met “special grip” leer overtrokken. Zweetbladen aan de voorkant opgevuld en overtrokken met soepel leer. Grote beenwrongen. Flexibele zadelboom in gelamineerd hout versterkt met staal. Lange singelstoten in halfchroomleder op nylon steunen. Kussens opgevuld met wol.

Verkrijgbaar in 18 inch met wat smallere boommaat ca 28/29 Geschikt voor niet al te brede paarden

Artikelnummer: IHP0411017 Categorieën: ,

Beschrijving

Het zadel voor de veeleisende dressuurruiter. Dressuurzadel in generfd leder, zweetbladen overtrokken met soepel antislip leer. Diepe zit met “special grip” leer overtrokken. Zweetbladen aan de voorkant opgevuld en overtrokken door generfd soepel leer. Grote beenwrongen. Flexibele zadelboom in gelamineerd hout versterkt met staal. Lange singelstoten in halfchroomleder op nylon steunen. Kussens opgevuld met wol.

Verkrijgbaar in 18 inch met wat smallere boommaat ca 28/29 Geschikt voor niet al te brede paarden

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

Extra informatie

Zadelmaat

18 inch