Tekna PONY Dressuurzadel S Line Quick Change Betalen in termijnen

799.00

Speciaal voor de jonge ruiters heeft Tekna een pony dressuurzadel ontwikkeld, gemaakt van synthetisch leder. Dit lichtgewicht zadel heeft een diepe zit en lange, anatomisch gevormde kniewrongen, die voldoende steun bieden. De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar  Het zadel word standaard geleverd met medium/wijde boom. Bekijk of bestel de andere maten kopijzers HIER

Kies tijden het bestellen voor IN3 in drie termijnen betalen zonder rente of voor SprayPay gespreid betalen

Betaal in drie termijnen zonder rente! . Hoe werkt IN3? MEER INFO

Betaal  gespreid in termijnen  Hoe werkt SpayPay? MEER INFO

Artikelnummer: BR103505Z-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Elegant, lichtgewicht dressuurzadel, gemaakt van synthetisch kunstleder. De lange anatomisch gevormde kniewrongen zorgen voor een rustige beenligging, zonder de ruiter in de bewegingsvrijheid te belemmeren. De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. De zachte, diepe zit geeft een optimale steun aan de ruiter/amazone.

Door het brede kussenkanaal wordt de pony niet gehinderd in de rug. . De basis van dit zadel bestaat uit een Quik Change zadelboom. Bij de Quik Change zadelboom kunt u eenvoudig zelf het kopijzer verwisselen als uw pony een andere maat nodig heeft. Ook de Latex/wollen kussens kunnen aangepast worden aan de rug van de pony. Het zadel is overtrokken met het Quik Clean materiaal. Door het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden van het zadel. Daarnaast is het materiaal waterafstotend, schimmelwerend, slijtvast, geeft het grip en is uiterst comfortabel voor zowel pony als ruiter. Dit zadel is ideaal voor zowel de beginnende als de professionele ruiter/amazone.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Maat

15.5 inch