Tekna Club zadel zwart Maat 17-17.5-18inch

559.00

 

Dit mooie prijsgunstige, lichtgewicht synthetische veelzijdigheidszadel is zeer geschikt voor alle takken van de ruitersport. Het brede kussenkanaal zorgt ervoor dat de ruggengraat van het paard of pony vrij blijft. Het zadel is voorzien van een zadelboom met een verwisselbaar kopijzer. Het standaard kopijzer in het zadel is medium wide. Andere maten kopijzers kunt u HIER  bekijken

 

 

Artikelnummer: BR101510 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Dit mooie prijsgunstige, lichtgewicht synthetische veelzijdigheidszadel is zeer geschikt voor alle takken van de ruitersport.

De halfdiepe zit en de middeldikke kniewrong zorgt ervoor dat dit zadel voor vrijwel iedere ruiter geschikt is.

De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar.

Het brede kussenkanaal zorgt ervoor dat de ruggengraat van het paard of pony vrij blijft.

Het zadel is voorzien van een zadelboom met een verwisselbaar kopijzer. Het standaard kopijzer in het zadel is medium wide. Andere maten kopijzers zijn apart verkrijgbaar.

Verder is het zadel voorzien van voorgevormde foam kussens.

Het zadel is overtrokken met het Quik Clean materiaal. Door het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden van het zadel. Daarnaast is het materiaal waterafstotend, schimmelwerend, slijtvast, geeft het grip en is uiterst comfortabel voor zowel paard als ruiter.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

Extra informatie

Zadelmaat

17 inch, 17.5 inch, 18 inch