Norton Pro shet en pony vzh/spring zadel Compact 15 inch

399.00

 

Mooi en comfortabel zadel met verwisselbaar kopijzer. Het zadel heeft korte kussens en past ook vaak goed op Welsh A/B pony Het zadel is ook geschikt voor springen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met 7 jaar garantie op het Clarino en drie jaar garantie op de boom.

 

 

Beschrijving

Mooi en comfortabel zadel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met 7 jaar garantie op het Clarino en drie jaar garantie op de boom.

Het zadel is uitgevoerd in soepel en duurzaam Clarino microfiber en heeft een vierkante lepel.

Het zadel heeft een comfortabele zit. De zitting is gevuld met polyurethaan met hoge dichtheid

Het zadel heeft een verwisselbaar kopijzer. De breedte kan eenvoudig worden aangepast.

Met verstel- en verplaatsbare knie- en achterwrongen.

De boom is van polypropyleen, een lichtgewicht en duurzaam materiaal

Met roestvrijstalen stijgbeugelriemhouders.

Het zadel word standaard geleverd met medium/wide kopijzer. [lichtblauw] Deze valt niet breed en is over het algemeen geschikt voor gemiddelde bouw. Losse kopijzers zijn apart te bestellen. Als het voor u makkelijker is, plaatsen wij de andere maat kopijzer voor u in het zadel. Bekijk of bestel de maten kopijzers hier  

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar u hoeft bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Maat

15 inch