Norton Pro spring zadel Zwart-Bruin

415.00

Mooi en comfortabel springzadel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met 7 jaar garantie op het Clarino en drie jaar garantie op de boom. Het zadel is uitgevoerd in soepel en duurzaam Clarino microfiber. Het zadel heeft een comfortabele zit. Met verwisselbaar kopijzer. De breedte kan eenvoudig worden aangepast. Met verstel- en verplaatsbare knie- en achterwrongen.

Het zadel word standaard geleverd met medium/breed kopijzer. [lichtblauw] Deze valt niet extra breed uit en is over het algemeen geschikt voor gemiddelde bouw met gemiddelde schoft. Losse kopijzers zijn apart te bestellen. Als het voor u makkelijker is, plaatsen wij de andere maat kopijzer voor u in het zadel. Bekijk of bestel de andere maten kopijzers HIER  

Artikelnummer: E116001 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Mooi en comfortabel springzadel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met 7 jaar garantie op het Clarino en drie jaar garantie op de boom.

Het zadel is uitgevoerd in soepel en duurzaam Clarino microfiber.

Het zadel heeft een comfortabele zit. De zitting is gevuld met polyurethaan met hoge dichtheid

Het zadel heeft een verwisselbaar kopijzer. De breedte kan eenvoudig worden aangepast.

Met verstel- en verplaatsbare knie- en achterwrongen.

De boom is van polypropyleen, een lichtgewicht en duurzaam materiaal

Met roestvrijstalen stijgbeugelriemhouders.

De kussens zijn gevuld met echte en synthetische wol. [veerkrachtig en zacht] De vulling van de kussens kan worden aangepast

Het zadel word standaard geleverd met medium/breed kopijzer. [lichtblauw] Deze valt niet extra breed uit en is over het algemeen geschikt voor gemiddelde bouw met gemiddelde schoft. Losse kopijzers zijn apart te bestellen. Als het voor u makkelijker is, plaatsen wij de andere maat kopijzer voor u in het zadel.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar u hoeft bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

Extra informatie

Kleur

bruin, zwart

Maat

17 inch, 17.5 inch