Tekna springzadel S-Line Quick Change Zwart Vanaf €25,46 per maand

889.00

Dit lichtgewicht springzadel, gemaakt van synthetisch kunstleder, is ontworpen voor zowel springen als allround. Het zadel zorgt voor een optimale zit voor de ruiter.

Kies tijdens het bestelproces voor SprayPay gespreid betalen of voor In3 in drie termijnen betalen zonder rente

Betaal in termijnen vanaf €25,46 per maand. Hoe werkt SpayPay? MEER INFO

Betaal in drie termijnen zonder rente voor €266,33 per termijn. Hoe werkt IN3? MEER INFO

Artikelnummer: BR102505-2-1 Categorie:

Beschrijving

Dit lichtgewicht springzadel, gemaakt van synthetisch kunstleder, is ontworpen voor zowel springen als allround. Het zadel zorgt voor een optimale zit voor de ruiter. De stevige knie- en kuitwrongen zorgen voor een goede beenligging voor de gebruiker. De knie- en kuitwrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. Door de vlakke zit heeft u een goed contact met de paardenrug. Het brede kussenkanaal zorgt ervoor dat de ruggengraat van het paard vrij blijft. De basis van dit zadel bestaat uit een Quick Change zadelboom. De latex/wollen kussens kunnen aangepast worden aan de rug van het paard. Het zadel is overtrokken met het Quick Clean materiaal.

De zadels worden standaard geleverd met een medium/brede boom. Losse kopijzers zijn apart verkrijgbaar. Eventueel zetten wij de andere maat kopijzer voor u in het zadel. Bestel of bekijk de maten kopijzers HIER

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

Extra informatie

Maat

17.5 inch