Zadelpas Service

Informatie zadelpas service
Het is belangrijk dat een zadel lekker zit met rijden, het zadel netjes past en het paard goed onder het zadel reageert.
Wij bieden u de gelegenheid om een zadelpas consult af te spreken op uw eigen staladres met een onafhankelijk werkend gecertificeerd zadelpasser/zadelmaker.
Zodat u zeker bent van een onafhankelijk deskundig advies.

Wilt u een zadelpas consult aan stal en verschillende zadels passen?

Stuur een email naar: info@interhippique.nl en vermeld de volgende gegevens: stal adres, telefoonnummer en ongeveer in welke prijsklasse u een zadel zoekt.   Naast de zadels die wij in de collectie hebben, vind u op de site van zadelservice Kris ook gebruikte zadels in de lagere prijsklasse. Laat ons gerust even weten, als u een voorkeur voor bepaalde zadels heeft. Wij geven dit door aan de zadelmaker en wij zorgen er voor, dat de zadelmaker zo snel mogelijk contact met u opneemt.

Kris van Bodegom is een onafhankelijk werkend zadelmaker, het plannen van de afspraak gaat  verder buiten ons om. De zadels kunnen rechtstreeks aangeschaft worden bij de zadelservice.

Meer informatie met betrekking tot werkwijze, tarieven, en voorwaarden vind u op de site van zadel service Kris: U kunt  HIER  de site van de zadelservice bekijken
.