FRA Winny rijsjabrak

179.50

De FRA Winnie barebackpad heeft een sjabrakmodel, in een bijzondere uitvoering. De bovenzijde is gemaakt van zwart nubuck leder en de onderzijde is bekleed met synthetisch wol. Daartussen gevuld met een extra dikke high density foam in het schoftgedeelte en een normale dikte vulling in het zitbereik. Een stevig lederen handvat bevindt zich ter hoogte van het schoftgedeelte. Tevens is de pad ter hoogte van de schoft rond ingesneden

Artikelnummer: FRA2700462017 Categorie:

Beschrijving

De FRA Winnie barebackpad heeft een sjabrakmodel, in een bijzondere uitvoering. De bovenzijde is gemaakt van zwart nubuck leder en de onderzijde is bekleed met synthetisch wol. Daartussen gevuld met een extra dikke high density foam in het schoftgedeelte en een normale dikte vulling in het zitbereik. Een stevig lederen handvat bevindt zich ter hoogte van het schoftgedeelte. Tevens is de pad ter hoogte van de schoft rond ingesneden.

Wordt geleverd met een set afneembare met leder afgewerkte stijgbeugels en nylon riemen. Een barebackpad is echter niet vergelijkbaar met een zadel qua drukverdeling. De beugels zijn bedoelt als hulpmiddel om de onafhankelijke zit en beenligging verder te perfectioneren en niet bedoelt om er mee licht te rijden of om op te stijgen.

De barebackpad is voorzien van versterkte dubbele singelstoten, maakt het gebruik van een standaard singel mogelijk. Wordt geleverd exclusief singel.

Verkrijgbaar in één maat universeel 61x40cm in de kleur zwart.

Artikel: FRA2700462017