Aanbieding!

Loesdau Atlanta veelzijdigheid zadel

199.00

 

Een geheel leren veelzijdigheidszadel in een ruime zitmaat. Goede kwaliteit leer, diepe zit en met voor en achter wrongen voor goede ondersteuning.  Een zadel met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Volgens leverancier 17.5 inch maar in werkelijkheid een ruime zit van zeker 18 inch Prima geschikt voor de  flinkere ruiter [Maar daarmee niet geschikt voor een  paard met korte rug].

De laatste zadels kunnen een plekje/krasje en of een kleine verkleuring aan de onderkant hebben  Dit word ruimschoots gecompenseerd door de hoge korting

 

 

Beschrijving

Goede leerkwaliteit. Diepe zit en teruggesneden kamer. Met wrongen voor en achter voor een goede ondersteuning. De prijs is exclusief beugels, beugelriemen en singel.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

 

Extra informatie

Breedte maat zadels

Medium ca 30/31cm momenteel niet leverbaar