Aanbieding!

Norton Educatieve ponyzadel leer

215.00

Veelzijdigheidzadel in buffelleer. De zitting en de zweetbaden zijn van antislip rundleder, wat een goede zit bevorderd. Dit zadel geeft zijn ruitertje een veilig gevoel door het handvat en de geïntegreerde knie wrongen op het buitenste zweetblad en het zadel heeft ook achter wrongen op het onderste zweetblad

In 15 inc boommaat  met medium 32cm boommaat en in 16 inch met  medium/wide boommaat ca 33cm

Artikelnummer: E111007215 Categorieën: ,

Beschrijving

Veelzijdigheidzadel in buffelleer. De zitting en de zweetbaden zijn van antislip rundleder, wat een goede zit bevorderd. Dit zadel geeft zijn ruitertje een veilig gevoel door het handvat en de geintergreerde knie- en achterwrongen, die het been een stabiele ligging geeft.

Rundlederen kussens met wol gevuld en een zadelboom van fiberglas. Sterke steigbeugelriem bevestiging en voorzien van een D ring voor de bevestiging van een staartriem.

Deze zadels hebben een boommaat van ca 33 [medium/breed] en zijn geschikt voor gemiddelde tot wat bredere pony. Niet geschikt voor smalle pony met hoge schoft.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel

Extra informatie

Zadelmaat

15 inch, 16 inch momenteel niet leverbaar