Aanbieding!

Excelsior veelzijdigheids zadel Bruin 17.5″

169.00

Een veelzijdigheids zadel van buffel leer met zweetbladen van generfd leer. Zachte  anti-slip leren zit en kniewrongen, beide gevoerd met veerkrachtig materiaal.  Een met fiberglas versterkte houten boom met soepele leren panelen, wol gevuld. Met nylon versterkte leren singelstoten. Verchroomde messing gespen. De laatste zadels kunnen een klein plekje of kreukje hebben. Nies ernstigs en dit word ruimschoots gecompenseerd door de hoge korting

 

Artikelnummer: E1110274 Categorieën: ,

Beschrijving

Een veelzijdigheid zadel van buffel leer met zweetbladen van generfd leer. Zachte diepe anti-slip leren zit en kniewrongen, beide zacht gevoerd met veerkrachtig materiaal voor een nog hoger comfort. De kniewrongen aan de voorkant houden uw benen op zijn plaats. Een met fiberglas versterkte houten boom met soepele leren panelen, wol gevuld. Met nylon versterkte leren singelstoten. Verchroomde messing gespen.

Past het zadel niet goed of bent u niet tevreden? U kunt het zadel ruilen of retourneren Zie ook de info bij de klantenservice. Bij retourneren ontvangt u het aankoop bedrag van het zadel terug. Uitzondering: er worden geen verzendkosten terugbetaald of vergoed bij retourneren van dit zadel. Maar daarentegen hoeft u bij een ruiling geen verzendkosten te betalen voor het zenden van een ander zadel!

 

Extra informatie

Maat

Bruin 17.5 inch medium ca 31